Spørgsmål og svar

Hvad indeholder Kaoskassen?

Kaoskassen indeholder 6 forskellige flasker vin. Ønsker du mere end én flaske af hver vin, har du mulighed for at vælge enten 2, 3 eller 6 flasker. Kassens sammensætning afhænger af sæsonen og udbuddet, og det er således den gode smag, der sætter dagsordenen. Hver vin ledsages af et 10×15 cm infokort af karton med gode råd til dens anvendelse, forslag til din madlavning og små interessante fakta om vin og vingård.

Hvor kommer vinene fra?

Kaoskassens vine kommer fra små europæiske vingårde. Mange importeres direkte af Vinhacker, nogle kommer fra den online markedsplads Libre.vin, mens der fra tid til anden suppleres med vine fra andre dygtige importører af øko- bio- og naturvine (uden at lade det gå ud over budgettet).

Hvordan smager vinene?

Kaoskassens vine udtrykker sig meget forskelligt, og det er netop hele pointen. Vi kan dog pege på nogle gennemgående træk:
– Mere friske end tunge
– Mere rene end sminkede
– Mere vilde end artige
– Mere interessante end perfekte

Er alle vinene økologiske?

Ja. Kaoskassen indeholder kun vine, der er produceret efter økologiske eller biodynamiske principper. Ikke alle vinene er certificerede økologiske, men i praksis arbejder vinbønderne langt mere i pagt med naturen, end reglerne for produktion af økologisk vin foreskriver.

Er der naturvin i Kaoskassen?

Ja. Kaoskassens vine er lavet på håndhøstede økologisk eller biodynamisk dyrkede druer. Der tilsættes ikke kultiveret gær, bakteriekulturer eller enzymer i produktionen. Nogle vine aftappes med en smule svovldioxid (typisk 0-20 mg/l) som det eneste tilsætningsstof. Filtrering og klaring sker sjældent.

Hvem udvælger vinene?

Kaoskassen sammensættes af Joachim Niclasen (aka Vinhacker).

Hvordan foregår leveringen?

Når du tegner dit abonnement vælger du, om du vil have leveret kassen til din nærmeste GLS pakkeshop, en af de tre københavnske vinbutikker, vi samarbejder med, eller om du selv vil afhente kassen på vores lager. Når din kasse er klar til afhentning, modtager du en besked via email. Leveringen er betalt gennem dit abonnement.

Ønsker du at få kassen leveret til dit hjem eller arbejde (med GLS), finder vi også ud af det. Det samme gælder, hvis du vil ændre din leveringsaftale. Skriv blot til kaos@vinhacker.dk

Kan jeg få ekstra vine leveret med Kaoskassen?

Ja. Hvis du køber ekstra vine hos Vinhacker, kan du få dem gratis med din næste Kaoskasse. Vi kræver dog, at den samlede ordre af vine, går op i 6.

Kan jeg få mine vine opbevaret hos jer?

Ja. Vi opbevarer gerne dine vine ganske gratis. Men husk, at vin er til for at blive drukket! Skriv blot til os på kaos@vinhacker.dk, hvis vi skal passe på dine vine i en periode.

Kan jeg få refunderet en vin, hvis jeg ikke er tilfreds?

Ja. Hvis du ikke er tilfreds med en vin, får du dine penge tilbage eller en ny flaske i erstatning.

Skriv til os på kaos@vinhacker.dk.

Hvordan opsiger eller ændrer jeg mit abonnement?

Du har altid fuld kontrol over dit abonnement.

Du kan således altid:
– Opsige abonnementet
– Sætte det på pause
– Opgradere
– Nedgradere
– Updatere din betalingsmetode

Det tager et øjeblik via din konto.